ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αρχική > ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΕ. δραστηριοποιείται από το 1992 στο χώρο των εργαστηριακών αναλύσεων.

 Με την επωνυμία ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ Ιατρική Αθηνών Α.Ε., λειτουργούν Ιδιωτικά Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλέκου Παναγούλη 104 & Τυμφρηστού 2, στην Αγία Παρασκευή, Αττικής και ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ Ιατρική – Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου 7. Η εταιρία μας, με τη συνεχή προσπάθειά της για εξέλιξη και σε συνεργασία με εξειδικευμένα και πιστοποιημένα εργαστήρια, καλύπτει όλο το φάσμα των ιατρικών διαγνωστικών εξετάσεων.

 

Η διασφάλιση της Ποιότητας αποτελεί ζήτημα κεφαλαιώδους σημασίας για τη ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΕ και είναι από τις πρώτες εταιρίες στο χώρο που κατανόησαν τη σημασία της και εφάρμοσαν συστήματα για τη διαχείρισή της. Έτσι το 2012 άρχισε να πραγματοποιείται διαπίστευση σε πάνω από 120 εξετάσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς που οριοθετεί το ISO 15189 και σε συνεργασία με τον Ε.Σ.Υ.Δ.

 

 

 

 

 

Συγχρόνως, πιστή στην πολιτική συνεχούς ελέγχου και βελτίωσης της ποιότητας, συμμετέχει από το 1998 στα σχήματα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου του Ε.Σ.Ε.Α.Π. (Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Αποτελεσμάτων στην Κλινική Χημεία) και του Γερμανικού φορέα Instand e.V.

 

 

 

 

Με την εισαγωγή του νέου λογισμικού προγράμματος SLIS, η επικοινωνία μας γίνεται αμφίδρομη. Τα εργαστήρια μας εξοπλισμένα με αυτόματους αναλυτές τελευταίας γενιάς από τους κορυφαίους οίκους του χώρου, σας παρέχει τη δυνατότητα διασύνδεσης με το δικό σας εργαστήριο για άμεση προβολή και παραλαβή αποτελεσμάτων απλουστεύοντας κι επιταχύνοντας κατά πολύ τις διαδικασίες. Προβλέπεται επίσης παραλαβή αποτελεσμάτων και από τους μη κατέχοντες το πρόγραμμα SLIS.

 

 

 

 

 

 Η μεταφορά των δειγμάτων γίνεται και αυτή με τρόπο πιστοποιημένο και σε ειδικές συσκευασίες. Παράλληλα για τους συνεργάτες από επαρχιακές πόλεις, πιστοποιημένες εταιρείες εξασφαλίζουν την ασφαλή και πρότυπη μεταφορά τους προς τους δύο μεγαλύτερους προορισμούς: Αθήνα, Θεσσαλονίκη. 

Με τα 26 χρόνια πορείας, η ΜΙΚΡΟΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΕ με Αφοσίωση στους συνεργάτες της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και με κινητήρια δύναμη την Ποιότητα και την Αξιοπιστία, αποτελεί πηγή Αισιοδοξίας και Ασφάλειας για το μέλλον.

 

Μικροανάλυση – Σύγχρονα, γρήγορα & αξιόπιστα